РАДОСТИН РУСИНОВ

Преди пиех вода съвсем малко, бих казал изобщо не пиех. Спортувах доста рядко. Не закусвах, по обяд се хранех само ако остане време за това. Най-солидна ми беше вечерята, когато се прибера от работа прегладнял в къщи. Нямах желание да правя нещо друго, освен да седна пред телевизора и да гледам нещо. Чувствах се уморен. Заспивах вечер почти веднага след включване на телевизора.

 

Програмата за управление на тегло на Хербалайф включва, наред с други неща: балансиран хранителен режим, редовни физически упражнения, адекватен дневен прием на течности, хранителни добавки, когато е необходимо и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Сега започвам деня си с чай, шейк и алое. Пия спокойно 3-4-5 литра вода според ангажиментите си. Храня се 5-6 пъти на ден. Дори към края на танците имам сили за още.

Доходите и примерите на този сайт не представляват средни доходи. За средни стойности на финансовите резултати разгледайте „Отчета с размера на средното брутно възнаграждение“, изплащано от Хербалайф на Herbalife.com или MyHerbalife.com

В началото не съм мислил да се занимавам с това, просто обичам продуктите на Хербалайф. Но с тях започнах да се чувствам толкова добре, колкото десетки години преди това. Поисках да споделя това с моите близки хора и да ги науча какво да правят, за да се почувстват и те като мен – енергични, здрави, силни и активни. Това беше причината да стана уелнес треньор и консултант по здравословно хранене в Хербалайф.