В кое тук се разпознаваш?

 

Нашето здраве се превърна в истински проблем. За всички. И млади, и стари.

Чудим се защо се чувстваме уморени, болни, защо имаме главоболие и защо изпитваме неистов страх, когато наближи време на грипа…

Никой не е застрахован от предизвикателствата на здравето.

Но здравето на всеки е в собствените му ръце. Всичко друго са оправдания, най-вече пред самия него.

Какво ти е виновна здравната каса, правителството или който и да е, че ти правиш всичко възможно, за да се самоунищожиш?

Няма никаква мистерия в това да си здрав.

Просто си станал много мързелив. Зоната ти на комфорт се е сляла с дивана пред телевизора или компютъра и е оградена от егото ти, според което ти знаеш и можеш всичко… И като е така, защо си на това дередже?

Решение има и то е съвсем просто.

Поеми управлението в своите ръце. Престани да се оплакваш. Престани да се чувстваш болен. Научи повече за храненето и се храни правилно.

Пий повече вода. Чиста вода. Захвърли цигарите и алкохола. Можеш! Не ти трябва алкохол, ако си обграден с хубави хора. Ако не са, разкарай ги! Ти си такъв, каквито са петимата, с които най-често общуваш.

Размърдай мързеливия си задник до фитнеса поне два-три пъти седмично.

Дори на стола пред компютъра – стани, раздвижи се, прави упражнения. Ходи повече пеш. Намери си правилните треньори за хранене и за спорт. Довери им се.  Спазвай препоръките им!

Каквото и да правиш, поеми отговорността за здравето си. От теб зависи!

Престани да бъдеш невежа. Запиши се в Академия на здравето – там ще научиш всичко от достоверни и изпитани в практиката източници, ще получиш персонален треньор, който да те напътства по пътя на твоята промяна.

Не рови живота си за проблеми, търси решения!

Please follow and like us: