За хората под пагон

За хората под пагон

 

За хората под пагон

Специално за бивши и настоящи хора под пагон и техните семейства: БЕЗПЛАТНО!

Моля като коментар да споделите дали тази инициатива Ви харесва или не, а ако ви харесва – да я споделите и във Вашите фейсбук профили или да разкажете за нея, за да е достъпна до повече хора.

Каним всички, които се гордеят със службата си към Родината, без значение дали са бивши или настоящи (то бивши нямало ;-)) служители на МО, МВР и други институции и служби, и които искат осанката им да излъчва също такава гордост, вместо напъни да скъса копчетата,

на БЕЗПЛАТНО измерване и анализ на здравословния им начин на живот.

Всички измерени ще получат възможност да се включат в група (учебен курс) за здравословен и активен начин на живот, да получат изготвен специално за тях персонален режим за хранене и лични треньори по хранене, преминали през всички несгоди на службата под пагон или на семействата на служители под пагон.

С  едно изречение, при нас ще се чувстват комфортно и ще направят неусетно промяната, която ще промени изцяло живота им към по-добър.

Разбирайки трудния живот и на техните семейства, предлагаме същото и за тях.

За определяне на подходящо и за двете страни дата и час за измерване и консултация,  очакваме вашите обаждания на телефони

088 8 153 150 – Галя или 088 9 920 930 – Тони.

Ако предпочитате, може да направите заявка през сайта или фейсбук-групите, за да ви потърсим ние.

Повече подробности ще научите в телефонния разговор.

Топ треньори – 2017