Здрави и щастливи с Галанто

Здрави и щастливи с Галанто

 

Здрави и щастливи с Галанто

Да, това е новото име на Уелнес клуб Галанто. Направихме това ребрандиране в интерес на нашите настоящи и бъдещи членове, в интерес на общността ни.

Така ще се казва скоро и Фейсбук страницата ни.

Една от основните причини за ребрандирането е, че физически клубът засега няма да съществува. Почти всички дейности на клуба могат и ще се извършват онлайн – виртуално. При желание или необходимост ще се провеждат, разбира се, и реални срещи и консултации. Мястото ще се договаря предварително.

Консултациите ще се извършват по предварителна уговорка с различни средства, удобни за двете страни – Zoom, Cisco WebEx, Messenger, Viber, WhatsApp, Skype или Telegram.

Обучението ще се провежда онлайн – във Фейсбук групи, в Classroom на Google, различни добавки към WordPress и всякакви други подходящи начини.

Продуктите ще се изпращат обикновено чрез Еконт, освен ако не бъде договорено нещо друго.

За всички предизвикателства, изготвяне на хранителни режими, продукти и обучения търсете лично нас или някой от треньорите в клуба – различни възможности за контакт с нас са описани в долната част на сайта, в страницата с треньорите и на специализираната страница за контакти. В случай, че не ги знаете 😉

Надяваме се, че новото име Здрави и щастливи с Галанто ви харесва?

Може да споделите в коментар тук или във Фейсбук.