Независим член на Herbalife Nutrition Галина Михайлова +359 88 8153150

ИСКАМ И АЗ!

Вероятно искате и Вие, защото се забелязали и дори усетили огромната позитивна енергия, която излъчва нашият екип и колегите ни от други екипи.

Няма как да не сте забелязали усмихнатите лица и щастието, което всички край нас излъчват, без значение дали са ни колеги или клиенти!

Продуктите ни наистина са най-добрите на пазара вече почти четири десетилетия, но уникалното е, че нашите клиенти получават личен уелнес треньор, който е почти непрекъснато на разположение за въпроси и консултации и върви заедно с вас по пътя към успеха през цялото време, а успехът при нас няма горна граница!

Попълнете вашата заявка или анкета и не забравяйте да си оставите контакти за връзка – телефон, мейл, Фейсбук или друг профил, а ако не желаете да чакате нашето обаждане – направо ни се обадете, за да си уговорим удобно за двете страни време за среща.

Животът е един, второ издание няма да има. Изживейте го така, че след време, като се обърнете назад, да възкликнете: “Ей, гледката си заслужава!”. А ако спазвате точно нашите препоръки, това със сигурност ще стане!

От екипа на клуб Галанто

Instagram
Telegram
LinkedIn
LinkedIn
Share
RSS
Follow by Email