Историята ни с Галя

Историята ни с Галя

 

Историята ни с Галя

Ще споделя накратко нашата история. Историята ни с Галя.

Няма да повярвате колко много отслабнахме! И всичко стана забавно. Без лишения и глад. Вече трета година се чувстваме и изглеждаме перфектно. Престанахме да боледуваме. Сега аз работя върху изграждане на коремната си преса, а Галя се стреми да влезне в любимите си рокли от времето преди последното й рязко напълняване.

То се вижда и на снимките. Това стана за около шест месеца.

Галя свали цели три размера дрехи надолу – наложи се да подмени целия си гардероб. Сега често ми се сърди, защото на мен всичките дрехи са ми широки, пък аз си ги обичам и ми е трудно да се разделя с тях. Но вече и аз съм сменил голяма част от тях, ще трябва да подменя всичко.

Това се случи преди три години, толкова много хора ни питаха какво правим, та отслабваме така, че решихме да помагаме на своите близки и приятели.

От повече от една година си имаме свой клуб за здравословно хранене и активен начин на живот и сме успели да помогнем на над 430 човека да постигнат своите цели. Решили сме да правим това докато ни стигат силите. Благодарността в очите на хората няма цена! А те (силите ни) са вече много повече от преди 3-4 години и сме сигурни, че ще помогнем на още много хора.

Всички, които искат да променят живота си към по-добро, са добре дошли да се запознаят с нас, можем да им предложим безплатно измерване на състава на тялото, анализ и общи препоръки за здравословно и балансирано хранене. А на най-сериозните ще предложим изготвяне на персонален (специално за тях) хранителен режим.

При нас хората не гладуват, усмихнати и позитивни са и постигат резултати!

Изготвяме хранителни режими не само за отслабване, а и за напълняване, за спортисти, за натрупване на мускулна маса, за повишаване на имунитета, за здравословно и балансирано хранене. Провеждаме и 13-седмично (по час и половина всяка сряда вечер след работно време) обучение как да се храним, как да пазаруваме, защо диетите не работят както ни се иска, как да се храним по празници и купони и други подобни теми. Провеждаме и най-различни други мероприятия – кулинарни и козметични партита и др. полезни и разтоварващи неща.

Клубът ни е до Руски паметник, ул. Бузлуджа 4 – клуб “Галанто”. Може да се обадите на телефоните ни: Галя – 0888153150 или Тони – 0889920930, или да направите заявка от сайта https://club.galanto.com или от страничката ни във Фейсбук – Активни, здрави, елегантни с клуб Галанто http://www.facebook.com/clubgalanto.

Носете си усмивки и добро настроение!