Клетъчен активатор

Клетъчен активатор

Клетъчен активатор

Клетъчен активатор

Както се вижда и от името му, той активира метаболизма на клетъчно ниво.

Представлява специална формула, която доставя на организма ти основни витамини и минерали, които са в идеалната комбинация и съотношение, за да подобрят метаболизмът ти.

Изключително ценен е за хора с проблеми в щитовидната жлеза, защото подобрява усвояването на протеина.

Изключително ценен е и за хора, които трябва да усвояват толкова много протеини, че максимума от 30-35 г на хранене не ги задоволява. Ако трябва да усвояват 40-50 г, клетъчният активатор е безценен.

Забележка: имай предвид, че той подпомага усвояването не само на протеините, а на всичко, което приемаш – ако с клетъчния активатор си хапваш шоколадова тортичка, тя ще ти „се лепне“ още по-хубаво от обикновено!

Богат е на витамини от серията В, които подпомагат превръщането на храната в гориво.

Съдържа и достатъчно цинк за ежедневна подкрепа на клетките при производство на енергия и за защита от оксидативен стрес.

Съдържа основни за метаболизма съставки тиамин и рибофлавин, които имат изключително значение за обмяната на въглехидрати и липиди.

Подобрява циркулацията на кръвта, участва във формирането на кръвните клетки, важен е за формирането на хидрохлорна киселина, която е необходима за добро храносмилане и превръщането на кръвната глюкоза в енергия.

Някои от важните за обмяната на въглехидратите, белтъчините, мазнините и водата вещества се разпадат при готвене, затова е важно да си ги набавяме от добавки. Клетъчният активатор съдържа всички тези лесно разградими термично вещества.

Симптоми на липсата им са умората без видима причина, болките и кръвоизливите в очите.

Минералите цинк, мед и манган също помагат за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Клетъчният активатор може да ти предложи стабилна подкрепа в забързания начин на живот.

Comments are closed.