Новото ти АЗ

Новото ти АЗ

Новото ти АЗ

В края на всяка календарна година, всеки един от нас се настройва на вълна ”Нова година – Ново Аз“.

Но нека бъдем честни и да си отговорим на въпроса: „Колко пъти поставените в началото на годината цели са постигнали успех и сме се превърнали в човека, който сме се виждали в представите си на 1 януари?“

Затова създадохме групата „Новото ти АЗ“ – за да могат вашите мисли, вдъхновения и идеи за Вашето НОВО АЗ да станат реалност тук и сега. А не на 1 януари и да се чудим, да чакаме ли следващия понеделник, следващото първо число на месеца, … или по-добре следващата Нова година.

За да получиш достъп до скритата група,

запиши си час за безплатна консултация тук:

https://club.galanto.com/novoto-ti-az

Според науката навик се гради за минимум 21 дена. След това вече имате нова рутина, която сам-самички сте си поставили като цел, борили сте се за нея и сте я постигнали. И най-хубавото е, че това можете да правите по всяко едно време, без значение, дали е понеделник, дали е първият ден от месеца или новата година. Не е важно, кога започвате вашето ново начинание, важно е желанието и старанието.

Всичко това е възможно с подкрепата от някого, който да ви мотивира и преведе през вашият път на промяна. Този човек е вашият треньор по хранене, който ще ви посъветва, ще ви изсуша, ще ви се скара по някога, но винаги ще бъде до вас. От вас се иска да му се доверите и да повярвате, че можете да постигнете целите си – той със сигурност вярва в това повече от вас!

Успех на всекиго, който го поиска! 

Лесно е – регистрирате се и си запазвате час за безплатна онлайн-консултация, на която ще бъде отговорено на всичките ви въпроси.