Независим член на Herbalife Nutrition Галина Михайлова +359 88 8153150

ПЕРСОНАЛНИ СРЕЩИ

Нашите персонални срещи и консултации се провеждат в непринудена обстановка физически или онлайн чрез Zoom.

Първо споделяте какво искате да постигнете – да отслабнете, да възстановяване на тегло или натрупате мускулна маса, спортна програма или просто да научите семейството си на по-здравословни навици.

После ще ви измерим на биоимпулсен телесен анализатор Танита. Ще стъпите с напълно боси крака върху уреда за секунди. Съвсем лесно е.

Следва най-интересната част: уелнес оценката: анализът на тялото ви и оценка на хранителните ви навици. Това е важно, защото ни дава насоки какво трябва да промените за да постигнете целите си.

Измерването и анализът при онлайн консултацията се заменят с по-продължителен разговор, при който научаваме голяма част от нещата, които ни интересуват.

Резултатът от тази първа среща е предложение за цялостна програма, която би осигурила изпълнението на целта ви. Колкото по-точно спазвате тази програма, толкова по-бързо ще достигнете целта.

Ние ще ви съпровождаме и ще ви подкрепяме в този процес. Ще проследяваме промените в тялото ви – ако идвате в клуба с кантар, анализатори и сантиметър, а ако срещите са онлайн – само с кантар и сантиметър. Информацията, която ни дават тези измервания са достатъчни за последващите напътствия по пътя към целта.

В нашия клуб използваме множество инструменти за работа.

  • Основните са Академия на здравето и различни предизвикателства, които наред с изпълнението на програмата са и ефективно обучение по здравословно хранене, готвене, пазаруване, поведение на тържества и в командировка и много други практически случаи.
  • Персонален уелнес треньор.
  • Индивидуални или групови хранителни програми.
  • Ежеседмични срещи с персоналния треньор.
  • ФБ групи и чатове.
  • Разходки сред природата.
  • Включване в различни клубни и онлайн мероприятия и форми за подкрепа и др.

НАШАТА МИСИЯ И ЦЕЛ Е ДА ВИ НАПРАВИМ ЗДРАВИ, НЕЗАВИСИМИ И ЩАСТЛИВИ!

Ние не само ще ви помогнем да постигнете целите си, но ще ви научим и да поддържате резултатите си и непрекъснато да ги подобрявате, да помогнете и на близките си да постигнат същото.

Регистрация

Instagram
Telegram
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
LinkedIn
Share
RSS
Follow by Email