Член на Клуб Галанто

 

Член на Клуб Галанто

Член на клуб “ГАЛАНТО” можете да станете, ако:

 • Можете или поне искате да управлявате егото си.

Всички сме “велики”. Всеки е безкрайно компетентен в една или друга област. Например, най-компетентни в управлението на държавата са таксиметровите шофьори. Но за да ни потърсите, вероятно има защо и с нещо не сте успели да се справите сами. Ако искате да Ви помогнем, доверете ни се, ние знаем как. Няма как да толерираме демонстрация на Вашето его в клуба, ще се наложи да го потиснете. Ако не желаете – Вие не сте за нашия клуб и ние няма да инвестираме от времето си и да работим с Вас – справете се с проблемите си сами и с Вашето его.

 • Искате да започвате деня си с усмивка. И го правите!

Всички имаме проблеми. За всички ни понякога е трудно да започнем деня си с усмивка. Ние го правим. Винаги започваме деня си с усмивка. Дори да не разбирате защо, правете го и Вие! Обикнете да се усмихвате! Ще се убедите, че сме били прави за това свое изискване. Ако не желаете – Вие не сте за нашия клуб.

 • Искате да водите здравословен и активен начин на живот.

Всички цели на хората в клуба, и нашите, и Вашите, са свързани, макар и по различен начин, с постигане на здравословен и активен начин на живот. Ако не желаете, вие не сте за нашия клуб.

 • Обичате да се храните.

При нас хората се хранят. Храната е основният ни инструмент за постигане на всички цели. Ако предпочитате да гладувате, да се измъчвате с различни диети, лишавайки се от една или друга храна, Вие не сте за нашия клуб.

 • Готови сте да промените хранителните си навици.

Вие може и да обичате да се храните, но да не го правите точно както трябва. Колкото и да сте чели, знаете (или си мислите, че знаете) и сте уверени в това! За да ни потърсите, въпреки знанията си, очевидно не сте постигнали очаквания резултат. Ние можем да открием защо. Вероятно ще трябва да промените хранителните си навици и трябва да се готови за тази промяна. Ако не желаете промяна, Вие не сте за нашия клуб.

 • Поддържате висок морал и етично поведение.

Наред с храната, високият морал е също основно изискване за нашия клуб. Не се толерират никакви интриги, сплетни, разговори и действия зад гърба на трети лица. Доверието, искреността и откритостта са основни ръководни принципи в дейността ни. Изискваме да мразите лъжата и сами да сте винаги честни със себе си и с околните. Ако не ви харесват такива взаимоотношения, Вие не сте за нашия клуб.

 • Толерантни сте към религиозни, етнически, политически и всякакви други различни възгледи и не изтъквате без основателна причина своите.

В нашия клуб не се толерира по никакъв начин каквато и да е непоносимост към религиозни, политически, сексуални или други различия между членовете и посетителите. Ние държим да бъдем “човеци”, свободни и равни помежду си. Ако не мислите така, Вие не сте за нашия клуб.

 • Готови сте да се обучавате и се стремите да не пропускате нито едно обучение.

Ние държим на своето и вашето обучение. Знаем как може да постигнете Вашите цели, но за да ги постигнете, трябва да се научите и Вие. Това не е трудно, но изисква упоритост, постоянство и желание за обучение. Всяко пропуснато обучение е стъпка назад в знания, опит и мотивация. Вашите резултати са важни за нас и ние също не искаме до отстъпвате по пътя си към тях. Ако не желаете да се обучавате, неоснователно отсъствате от обучения или намирате постоянно причини за отсъствия, Вие не сте за нашия клуб.

 • Умеете или желаете да се научите да работите в екип.

Колкото и да са независими, членовете на клуба далеч по-ефективно работят в екип, а с увеличаване на успехите това става неминуемо. Ако не харесвате екипната работа, Вие не сте за нашия клуб.

 • Готови сте за личностно развитие.

Обучението е много важно, но всеки човек е отделна вселена. Трябва добре да познавате себе си или да се опознаете в процеса на обучението и да наблегнете в усъвършенстване на това, което Ви липсва. Личностното развитие е важен инструмент за постигане на успеха. Ако не желаете личностно развитие, Вие не сте за нашия клуб.

 • Искате да бъдете успешни, готови сте да постигате успехи и Ви “”стиска”” да бъдете това, което искате.

При нас Вие сте обречени на успех. Ако спазвате това, което научите, неминуемо ще го постигнете. Хиляди хора го постигат – много от тях дори без образование или някакви специални познания или способности. Просто действат според наученото при нас и според препоръките на спонсора си. Трябва да сте готови да понесете успехите и то без да се възгордявате. Ако не желаете успехи и не сте готови за тях, Вие не сте за нашия клуб.

 • Не се срамувате да се хвалите с постигнатите успехи.

Вие ще постигнете успехи. Не бива да се срамувате от тях – напротив! Споделяйте ги с околните – те също биха искали, а вие със сигурност искате да им помогнете. Дори не е необходимо в началото да знаете как, просто не бъдете егоист – похвалете им се и ги заведете при вашия спонсор, който ще ви покаже какво да направите за да постигнат и те същото. Ако не желаете да се хвалите с успехите си, ние няма да Ви обичаме по-малко и с удоволствие ще ви приемаме за наш клиент и ще Ви помагаме за постигане на личен резултат, но Вие не сте за нашия клуб.

 • Готови сте да се съобразявате с препоръките на спонсора си.

Спонсорът е Вашият най-близък учител. Той няма да ви дава пари, за да постигнете целите си. Той ще споделя знания и умения как да го направите. Спонсорът няма да ви кара насила, той може би само ще ви подсеща. Вие сами трябва да пожелаете да ви научи и покаже кога какво точно трябва да направите. Това наистина са само препоръки, но те се дават въз основа на по-голям опит и са полезни както за Вас, така и за спонсора Ви – със сигурност е във Ваш интерес да ги изпълните. Ако не желаете да изпълнявате препоръките на спонсора си, Ваше право и задължение е да не сте член на нашия клуб.

 • Готови сте да присъствате и участвате в мероприятията на клуба.

Както всеки клуб, нашият също има свой собствен организационен живот. Организираме мероприятия за да изпълним своята мисия за по-добър живот на колкото се може повече хора. За да бъдат ефективни тези мероприятия, членовете на клуба трябва активно да се включват в тях. Ако не желаете да участвате в тези мероприятията, Вие не сте за нашия клуб.

 • Спазвате правилата в клуба.

Всяка организация има свои собствени писмени правила, нашият клуб – също. Тези правила са максимално демократични и са създадени в резултат от немалък опит. Целта им е да сведат до минимум конфликтите между членовете по пътя към успеха. Подлежат на промяна и всеки има право на предложения, а собствениците на клуба – на решение как да постъпят. Ако не желаете да спазвате правила, Вие не сте за нашия клуб.

 • Посрещате и изпращате всеки колега и посетител на клуба с усмивка и добро настроение.

Нашият клуб е носител на позитивизъм и положителна енергия. Без усмивка може да се стигне само до входната му врата. Влизайки в клуба с усмивка, положителния заряд се предава и на другите членове и посетители, а техният – на Вас и всички с удоволствие идваме отново и отново. Ако не желаете да се усмихвате на колегите и посетителите, Вие не сте за нашия клуб.

 • Не мрънкате.

Проблемите са за решаване, не за оплакване от тях. Оплаквайки се, вие не постигане нищо друго освен да нанасяте щети върху чувствата и мотивацията на околните. Търсете решения! Ако постоянно се оплаквате, Вие не сте за нашия клуб.

 • Готови сте да смените “гардероба” си, ако е необходимо.

Без значение дали Вашата цел е отслабване, напълняване или увеличаване на мускулната маса, здравословно хранене или просто приятна почивка и забавление, Вие ще я постигнете, стига наистина да поискате. Това често е свързано с промяна в облеклото. Трябва да сте готов за такава промяна, дори и да обявите нас за виновници. Ако не сте готов да смените “гардероба” си, Вие не сте за нашия клуб.

 • Готови сте да се чувствате непоносимо добре.

С постигане на целите си вие постепенно започвате да се чувствате непоносимо добре. Това в един момент може да ви бъде в тежест, виждайки как се мъчат хората край вас и в същото време упорито отказват да ви последват. Тъжно е, но се случва най-често с най-близките Ви. Трябва да сте готов за това. Ако сте упорит и последователен и правите наученото при нас, рано или късно и те ще ви последват. Просто, за съжаление, все още не ги боли достатъчно. Ако не сте готов да се чувствате непоносимо добре, Вие не сте за нашия клуб.

 • Пазите се да не се нараните.

Спазвайки наученото при нас ще бъдете енергични както никога досега. Това може да Ви създаде проблеми – доскоро може да сте ходили едва-едва, след известно време да тичате след тролея. Пазете се! Такива действия ще ви върнат донякъде в детството, а тялото ви вече може да не е съвсем същото. Трябва да го тренирате. Затова препоръчваме и активен начин на живот –може да Ви бъде само от полза. Ако не се стремите към активен начин на живот и не се пазите, Вие не сте за нашия клуб.

 • Обичате песента “The Best” на Тина Търнър.

Тази песен е ключова за нас и в процеса на обучението вие ще разберете защо. Искрено се надяваме да я харесвате и да ви стане любима. Ако я мразите, Вие не сте за нашия клуб.

 • Регистрирате се или се свържете с нас по някакъв начин.

Ще си уговорим среща с вас, ще направим анализ на състава на тялото ви и ще уточним вашите цели и бъдещите ни съвместни планове. Ще трябва и да преминете определена минимална форма на обучение. Ако не се регистрирате или по свържете с нас, ние няма как да разберем, че тези условия ви харесват и искате да станете член на нашия клуб.

Не е задължително да отговаряте на всички тези условия, важно е да го искате!

Заедно можем много!