Забавен ли е нашият метаболизъм?

Забавен ли е нашият метаболизъм?

Забавен ли е нашият метаболизъм?

Като малък най-забавен ми беше Чарли Чаплин.

С времето се оказа, че метаболизмът също може да бъде забавен.

Това може и да не ви се струва смешно, но при нас по един забавен начин можем да го ускорим.

Все пак как да познаем дали е забавен?

Има различни начини.

  1. Врачка. Не го препоръчваме.
  2. Понижена телесна температура. Този е горе-долу същия – нали трябва да си знаем температурата при нормален метаболизъм, за да разберем дали се е понижила? Е, ако е под 36 градуса, има големи шансове да е забавен. Ама ако е много под 36, първо силно се ощипете! Ако ви заболи, това е добре и четете по-нататък, ако не… Но и температурата трябва да се мери известен период, по едно и също време, при определени условия… Не, не искам да ви причинявам това!
  3. Студени крайници. Пак не е много сигурен показател. Може би просто сте по-самотни, отколкото ви се иска? Усмихвайте се повече, няма задълго да са ви студени!
  4. Излишни килограми. Топло! Те са доста видим признак на забавен метаболизъм, но все още не е съвсем сигурен.
  5. След ядене ви се доспива. Още по-топло! Като хапнете, рязко ви се иска да си полегнете и да дремнете поне малко. Това е свързано с работата на панкреаса и производството на инсулин, но ако искате да научите повече за този процес, запишете се в нашите групи за подкрепа (Галя: +359 888 153 150 или Тони: +359 88 9 920 930). Засега и в това не ви съветвам да се задълбочавате.
  6. Да се измерите при нас (вж. телефоните по-горе!). Става бързо, лесно, безболезнено. Освен метаболизма ще ви измерим и доста други неща. Единственото условие е да можете да се събуете боси (трябва да стъпите на един уред на бос крак).

Допълнителни екстри: 

  • Анализ на сегашните хранителни навици (безплатно);
  • Основни препоръки за промяната им (безплатно);
  • Възможност да се включите в група за подкрепа (възможността е безплатна, но участието е срещу скромно заплащане, може на две вноски);
  • Възможност за изготвяне на персонален, специално за вас, хранителен режим (също безплатно, но след попълване на кратка анкета и съгласие с условията, които ще уточним на срещата).
  • Възможност за участия в кулинарна академия, козметични партита, спортни занимания (съобразени с физическото ви състояние) и други обучения.

Скоро ще драсна няколко реда и защо обикновено метаболизмът е забавен, както и как да го ускорим, но друго си е препоръките да са съобразени точно с конкретния човек и след направените измервания – така че – звънете, не ни жалете!

Хареса ли ви статията „“Забавен ли е нашият метаболизъм?„“ Ще ни помогнете, ако споделите в коментар.

About LZ3AI

Треньор по здравословно хранене и активен начин на живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *