Независим член на Herbalife Nutrition Галина Михайлова +359 88 8153150

HERBALIFE NUTRITION

HERBALIFE NUTRITION

Уникална компания в областта на храненето

HERBALIFE NUTRITION е уникална компания, която работи в над 95 държави, вече над 40 години, с мисия да направи света по-здрав и по-щастлив.

Тя е уникална не само с едни от най-добрите продукти и с мисията си. HERBALIFE NUTRITION предлага индивидуално отношение към всеки един човек и проследяване на резултатите му, докато станат трайни и той се научи самостоятелно да ги управлява с помощта на персонален треньор. Компанията е изградила е ефективна система за обучение и личностно развитие на своите клиенти и членове.

Милиони хора вече са постигнали своите цели и поддържат страхотни резултати заедно със своите треньори. Нашият клуб се ангажира да ти помогне да направиш същото по един забавен начин, без глад и лишения. Ние не сме продавачи на продукти. При нас ще получиш специално отношение и ще имаш възможно най-добри и трайни резултати, доколкото си готов/а за това.

Храненето с продукти на HERBALIFE NUTRITION не е модна диета или бързо решение. Ние ще ти помогнем да промениш живота си по приятен, ефективен и последователен начин в приятна за теб и позитивна социална общност.

Продукти на HERBALIFE NUTRITION са включени в нашите програми и ние ги предлагаме уверено и с гордост. Продуктите на HERBALIFE NUTRITION са разработени от изключително ерудиран международен екип от учени, отговарят на най-високите регулаторни стандарти в света и доказват ежедневно своите превъзходни качества в практиката.

Компанията ни е най-иновативната в своята област и се развива постоянно. Създадените от науката и проверени в практиката продукти могат да се разделят на няколко основни групи:

Разделянето на продуктите по този начин е на нашия клуб и е само ориентировъчно. Много продукти могат да присъстват в различни групи в зависимост от целта и начина на употреба. Подробна информация и препоръки за използването на продуктите ще получиш от своя персонален треньор.

Нуждите на всеки човек са различни, целите му – също. Информацията за състава на продуктите няма как да те ориентира кой продукт и в какъв режим на прием е най-подходящ за теб. Информацията в Интернет е несигурна и противоречива. Най-ефективният начин е да ни се довериш. Нашите треньори са получили своите знания и умения от най-добрите в тази област. След анализ на структурата на тялото ти и на хранителните ти навици ще ти предложим подходящите продукти, начин по който да ги използваш и цялостен подход за постигане на целите и решение на проблема и постигане на твоите цели.

Ще получиш визия за своя собствен здравословен живот! И не само това.

Ще получиш личен треньор – висококвалифициран консултант, ненатрапчив спътник, а много вероятно е да спечелиш нов добър приятел!

Ще получиш много допълнителни знания, полезна и проверена информация и ефективно обучение, които ще ти помогнат да промениш постепенно и безболезнено своите навици към по-здравословни.

Ще се запознаеш с възможностите да развиеш свой собствен бизнес и да станеш партньор в Компанията.

Ще бъдеш приет в позитивна и градивна общност от хора, които ще те подкрепят и ще споделят твоята визия за здравословен и активен начин на живот.

Ще бъдеш по-здрав и по-щастлив!

Ще получиш възможност да помогнеш и на други твои близки да бъдат по-здрави и по-щастливи!

И всичко това ще получиш заедно с продуктите на HERBALIFE NUTRITION от нашия клуб!

Ние не правим отстъпки в цената и компромиси с качеството на продуктите и нашите услуги. Държим на етичните правила и доброто име на компанията и ако пожелаеш, ще ти покажем как да постигнеш много повече – да станеш партньор в HERBALIFE NUTRITION и да достигнеш нашите привилегии.

Но първата крачка трябва да направиш сам: да се регистрираш в нашия клуб и да споделиш в срещата с нас своето ЗАЩО и какви са твоите цели.

А ние ще ти покажем РЕШЕНИЕ!

Instagram
Telegram
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
LinkedIn
Share
RSS
Follow by Email