Микробиотик Макс

Microbiotic Max

Microbiotic Max

Microbiotic Max

Нашата храносмилателна система е невероятна. Тя е дом за трилиони бактерии, някои добри, други лоши, като повечето от тях живеят в червата ни1. Червата ви правят толкова много, без да осъзнаваме, от разграждането на храната на хранителни вещества до освобождаването на енергия и премахването на отпадъците от тялото ни2.

Ето защо е важно да се грижим за здравето на червата, като ядем храни, които съдържат пробиотици и пребиотици. Пробиотиците, като щамовете Lactobacillus и Bifidobacterium, могат да помогнат за балансиране на богатството и разнообразието от добри бактерии в червата3,4, докато пребиотиците хранят добрите бактерии3.

Microbiotic Max е хранителна добавка на прах, формулирана като комбинация от пробиотик и пребиотични фибри, които работят заедно в хармония в подкрепа на нашите хранителни цели.

Този продукт е с високо съдържание на влакнини и всяка порция съдържа 2 милиарда живи бактерии от щамове Bifidobacterium lactis и Lactobacillus helveticus.

Можем да се наслаждаваме на деликатния ванилов вкус на този универсален продукт, като добавим 1 саше към половин чаша вода или разбъркаме в нашия любим шейк Формула 1, след като вече е приготвен в блендер (важно е да не пускаме блендер след като добавим продукта в сместта!).

Microbiotic Max се предлага в кутия от 20 сашета, което прави употребата му още по-лесна, където и да сме.

Microbiotic Max

Microbiotic Max

Ключови предимства

  • Всяка порция съдържа 2 милиарда живи бактерии от щамове Bifidobacterium lactis и Lactobacillus helveticus;
  • Без глутен;
  • С високо съдържание на влакнини;
  • Без подсладители, оцветители или консерванти;
  • Без нужда от охлаждане;
  • С деликатен вкус на ванилия.

Употреба

Добавя се 1 саше към половин чаша вода (около 100 ml), разбърква се, докато се разтвори и се изпива.

Пие се самостоятелно или добавен към любимия си шейк Формула 1. За да не се намаля ефективността на продукта се добавя към шейка, след като вече е приготвен в блендер и се използват течности при температури под 25°C. Консумира се веднъж на ден.

Хранителните добавки са предназначени за допълване на хранителен режим и не трябва да бъдат използвани като заместители на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Препратки:

  1. Sender R, Fuchs S, Milo R. Revised Estimates for the Number of Human and Bacteria Cells in the Body. PLoS Biol. 2016;14(8):e1002533.
  2. Boland M. Human digestion – a processing perspective. J Sci Food Agric. 2016 May;96(7):2275-83. doi: 10.1002/jsfa.7601. Epub 2016 Feb 5. PMID: 26711173.
  3. Markowiak P, Śliżewska K. Effects of Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics on Human Health. Nutrients. 2017;9(9).
  4. Li C, Niu Z, Zou M, Liu S, Wang M, Gu X, Lu H, Tian H, Jha R. Probiotics, prebiotics, and synbiotics regulate the intestinal microbiota differentially and restore the relative abundance of specific gut microorganisms. J Dairy Sci. 2020 Jul;103(7):5816-5829.

Comments are closed.