HERBALIFE NUTRITION

HERBALIFE NUTRITION е уникална компания, която работи в над 90 държави, вече над 42 години, с мисия да направи света по-здрав и по-щастлив.

HERBALIFE NUTRITION

HERBALIFE NUTRITION

Тя е уникална не само с едни от най-добрите продукти и с мисията си. HERBALIFE NUTRITION предлага индивидуално отношение към всеки един човек и проследяване на резултатите му, докато станат трайни и той се научи самостоятелно да ги управлява с помощта на персонален треньор.

Компанията е изградила и ефективна система за обучение и личностно развитие на своите клиенти и членове.

Милиони хора вече са постигнали своите цели и поддържат страхотни резултати заедно със своите треньори.

Нашият клуб, персонално, в лицето на Галя и Тони, се ангажира да ти помогне да направиш същото по един забавен начин, без глад и лишения. Ние не сме продавачи на продукти. При нас ще получиш специално отношение и ще имаш възможно най-добри и трайни резултати, доколкото си готов/а за това.

Храненето с продукти на HERBALIFE NUTRITION не е модна диета или бързо решение. Ние (Галя и Тони) ще ти помогнем да промениш живота си по приятен, ефективен и последователен начин в приятна за теб и позитивна социална общност.

Продукти на HERBALIFE NUTRITION са включени в нашите програми и ние ги предлагаме уверено и с гордост. Продуктите на HERBALIFE NUTRITION са разработени от изключително ерудиран международен екип от учени, отговарят на най-високите регулаторни стандарти в света и доказват ежедневно своите превъзходни качества в практиката.

Компанията ни е най-иновативната в своята област и се развива постоянно. Създадените от науката и проверени в практиката продукти могат да се разделят на няколко основни групи:

 

Подробна информация и препоръки за използването на продуктите ще получиш от своя персонален треньор или от нас (Галя и Тони), ако нямаш такъв.

Comments are closed.