Мултивитамини за мъже Формула-2

Мултивитамини за мъже Формула-2

Мултивитамини за мъже Формула-2

Знаете ли че:

  • алкохолът и противозачатъчните пречат на усвояването на витамин В;
  • потребността от витамини зависи както от състоянието на организма, така и от влиянието на околната среда;
  • пушенето намалява абсорбцията на витамин С затова пушачите трябва да пият дневно 2 пъти повече от този витамин;
  • витамините от груба B убиват стреса с един удар (Но само в съчетание с магнезий);
  • ВЗ е добра алтернатива на сънотворното;
  • витамините усилват сексуалното желание.

По ефикасност определени витамини и микроелементи могат да съперничат на мощните афродизиаци. На жените бихме препоръчали цялата витаминна група В, а на мъжете – щипчица цинк.

и още нещо.. 

Мъжете и жените имат различни нужди.

ТЯ се нуждае от повече калций, желязо, витамин К и фолиева киселина, а ТОЙ от повече селен, цинк и магнезий, рибофлавин и витамин А.

ТЯ се нуждае от много повече витамини при бременност и кърмене, за поддържане на красива и сияйна кожа и здрава коса, за бърз метаболизъм, поддържане на костната система и борбата с умората, а ТОЙ се нуждае от повече витамини за укрепване на мускулната маса, силен имунитет, метаболизъм и подхранване на мозъка.

Продуктите на Хербалайф са проектирани да посрещнат персоналните ни нужди, и с помоща на треньора си да открием най-добрата комбинация от продукти персонално за нас.

Но дори и без персонализация, 2 шейка на ден + 1 мултивитамин или 1 шейк + 2 мултивитамина покриват 100% от дневните ни нужди, дори и в онези дни, когато нищо не върви както трябва и следването на здравословния режим излиза от всякакъв контрол. Мултивитамините съдържат 24 незаменими хранителни вещества („незаменими“ са тези, които не могат да се произвеждат от човешкия организъм и трябва да се набавят от други източници).

Comments are closed.