Вашето ръководство за фитнес по празниците

Вашето ръководство за фитнес по празниците

Вашето ръководство за фитнес по празниците

Празничното време вече е тук и за мнudbeого от нас това означава угаждане и качествено време на дивана. Дори ако сте работили здраво, за да поддържате вашата тренировка през годината, може да ви е необходима допълнителна мотивация, за да продължите по време на празниците. Тук са нашите топ съвети как да поддържате активност между сериите стоене на дивана:

Водете си записки

По празниците, нормални практики за нарушават. Така че, планирайте непрекъснати интервали от време за упражнения в дневника си!

Бъдете социални

Сезонът на ваканциите често означава събирания със семейство и приятели. Защо да не се сближите като отидете на някакъв урок заедно, по време на разходка или тичане, а защо не да планирате групови активности като колоездене или танци?

Мислете стратегически

Предстои голямо преяждане? Предварително планирайте тренировка, за да компенсирате всяко такова. Като бонус, завръщането от страхотна тренировка, може да ви доведе до по-добро състояние на ума, за да правите здравословни избори.

Комбинирайте

Сега е идеалният момент да комбинирате своя тренировъчен режим. Потърсете в Google няколко бързи серии с интензивни тренировки, които можете да правите навсякъде или създайте свои собствени. Плувайте, ако обикновено ходите на фитнес. Или опитайте нещо напълно различно – може да откриете нова страст.

Гледайте напред

Отделете това време да си поставите нови цели, свързани с вашето здраве и тренировка и помислете как искате да предизвикате себе си в бъдеще. Гледайте да е нещо специфично и реалистично. И не забравяйте да си дадете сметка колко далеч сте стигнали вече!

Вашето ръководство за фитнес по празниците не е пълно, но е възможно да имате наш персонален треньор до себе си, който ще ви помага и подкрепя във всичко! Ако нямате – регистрирацията става за минутки.

About LZ3AI

Треньор по здравословно хранене и активен начин на живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *