Консултации

Консултации

Консултации

Нашите персонални срещи и консултации се провеждат в непринудена обстановка в удобно за двете страни място или онлайн чрез Zoom или предпочитан месинджър.

Първо споделяте какво искате да постигнете – да отслабнете, да възстановяване на тегло или натрупате мускулна маса, спортна програма или просто да научите семейството си на по-здравословни навици. Ако желаете, ще ви помолим да направите някои мерки на тялото си, с чиято помощ ще направим по-издържана хранителна програма.

Резултатът от тази първа среща е предложение за цялостна програма, която би осигурила изпълнението на целта ви. Колкото по-точно спазвате тази програма, толкова по-бързо ще достигнете целта.
Ние ще ви съпровождаме и ще ви подкрепяме в този процес. Ще проследяваме промените в тялото ви. Информацията, която ни дават исканите измервания са достатъчни за последващите напътствия по пътя към целта.

Колкото по-добре следвате напътствията на личния си треньор, толкова по-бързо ще достигнете своята цел!

Нашата мисия и цел е да ви направим здрави, независими и щастливи.

Със сигурност не само ще ви помогнем да постигнете целите си, но ще ви научим и да поддържате резултатите си и непрекъснато да ги подобрявате, да помогнете и на близките си да постигнат същото.

Резултатите са 50х50 – зависят еднакво от нас и от вас!

Comments are closed.