Основен фитнес комплект за празничния сезон

Основен фитнес комплект за празничния сезон

Основен фитнес комплект за празничния сезон

Празничният сезон може да тества силата на волята и на най-отдадените любителите на фитнеса и здравословния начин на живот, благодарение на нарушени ежедневни навици, примамливи хапвания за всеки повод и разбира се, примамката на дивана! Но ако имате на разположение правилните неща, които ще ви помогнат да поддържате правилната форма и фитнес цели, можете да се настроите за успех. Ето обобщение на всичко, от което се нуждаете, за да останете активни по време на празниците.

 Приложение за проследяване на калории: Когато става въпрос за контрол приема на калории, информацията и отчетността са жизненоважни. Именно там се появяват безплатните за използване приложения за проследяване на калории, особено по време на празниците, когато е лесно да подцените приема на калории.

Проследяване на активността: Преносимите фитнес уреди са чудесни за напомняне и мотивация да останете активни, особено ако си поставяте ежедневни стъпки или цел за упражнения.

Отразяващо облекло: През по-студените и тъмни дни, не забравяйте да помислите за видимостта, когато тренирате на открито. Инвестирайте в облекло за тренировка с отразяващи ленти и помислете за челник за бягане в лошо осветените зони.

Нови обувки за бягане: Зимата е чудесно време да инвестирате в нови маратонки с добър протектор. По време на празничния сезон често пускат нови стилове и модели, което прави пазаруването на нови обувки по-забавно.

Мини ластици: Разтегателните ластици с различни нива на съпротивление са евтини и преносими помощни средства за упражнения. Перфектни за загрявка на ханша, седалището, раменете и гърба, използвайте ги при загрявка на цялото тяло или за бърза тренировка за издръжливост.

Нова музика: Добавете няколко нови, вдъхновяващи песни за тренировки (или дори нови епизоди от любимия си сериал) към вашия плейлист за допълнителна мотивация да станете от дивана, да избягате следващите метри или да преминете през предизвикателна тренировка.

Безжични слушалки: По-малко време, прекарано в разплитане на кабели, заплетени в слоевете дрехи в студеното време, означава повече време, фокусирано върху вашата тренировка.

Фоумролър: Станете свой собствен терапевт по спортен масаж с този полезен уред за разтягане и облекчаване на стегнатите мускули по цялото тяло, преди или след тренировка. Страхотно за подбедрицата след поредната тежка тренировка.

Въже за скачане: Доброто старомодно скачане ви загрява и повишава сърдечната честота – само 10 минути повишават вашата телесна температура. То е ефективно и като интервална тренировка, ако не можете да стигнете до фитнеса.

About LZ3AI

Треньор по здравословно хранене и активен начин на живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *