Правите ли си среднощни закуски?

Правите ли си среднощни закуски?

 

Правите ли си среднощни закуски?

Никой няма да си признае. Считате го за голям грях, нали?

А пробвали ли сте да се преборите с тях?

Например с богата вечеря. Не, не е добра идея. Ядене точно преди да си легнеш, и то голямо като количество… не става. Тежко на стомаха, тежко на душата, трудно спане, процеси на гниене вместо смилане…  Определено не е този начинът.

Едно леко похапване обаче може да свърши добра работа. Малко, но богато на бързо усвояеми протеини и с голяма хранителна стойност. Ще ви помогне за здрав сън и дори да отслабнете!

Но не правете това без консултация с треньора си. Нуждите на всеки човек са индивидуални и той е правилния човек, който ще вземе всичко предвид и да ви даде правилните препоръки.

Ако за някого шестото похапване е полезно, например защото е доста едър или пък спортист и има нужда от повече от 180 г протеин дневно, за друг то може да надскочи калорийния прием за деня и да има обратен ефект… Много са факторите, които влияят на правилното решение, много са и индивидуалните особености.

Лекото похапване преди сън има и други ползи за здравето, като повишаване на метаболизма, подпомагане на възстановяването на мускулите, намаляване на глада и установяване на благоприятни нива на кръвната захар рано сутрин.

Най-ефективно и простичко е да се комбинират високо протеинови, лесно усвояеми храни като извара, кисело мляко, шейк Ф1, PDM от една страна с храни, които подпомагат добрия сън, от друга – например богати на магнезий, който пък съдейства на тялото да произвежда мелатонин. При нас хората знаят как става това.

Всеки сам управлява живота си и може би точно сега е моментът да направиш първата крачка.

Лесно е – заповядай на коктейла на 9 май 2019 г. по случай 3 годишнината от откриването на Клуб Галанто в София – до Руски паметник (ул. Бузлуджа №4). Ще се запознаеш с нас, в непринудена обстановка без никакви ангажименти ще научиш какво можеш да направиш за себе си и как можем да ти бъдем полезни. Ще може да пробваш различни продукти и да изпиташ най-различни приятни изненади.

Идваш ли? Само потвърди, да те имаме предвид – по начин който предпочиташ, вземи доброто си настроение и заповядай при нас! Ще те посрещнем с усмивка и цялата си позитивна енергия!