Формула 1 с вкус на бананов крем – балансирано хранене

Формула 1 с вкус на бананов крем – балансирано хранене

Формула 1 с вкус на бананов крем – балансирано хранене

Формула 1 с вкус на бананов крем – балансирано хранене

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Новото поколение Формула 1 е заместител на хранения за регулиране на телесното тегло. Богат е на протеин, който допринася за растежа на мускулната маса. Формула 1 с вкус на бананов крем е идеална балансирана смес от всички необходими на човек витамини и минерали.

КЛЮЧОВИ ПОЛЗИ
  1. 222 kcal на порция.
  2. 18 г протеин на порция, допринасящ за растежа на мускулната маса.
  3. 4 г фибри на порция.
  4. Най-малко 38% от дневния препоръчителен прием на 25 витамини и минерали на порция, съдържа хром, който допринася за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта.
  5. Съдържа съставки с произход, подходящ за вегани (строги вегетарианци), не съдържа глутен, нито изкуствени оцветители, съдържа естествени ароматизанти.
КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ?

Закуската подсилва метаболизма ви. Когато се събудите, нивото на кръвната захар, от която тялото ви се нуждае, за да подхранва деня ви, обикновено е ниско, така че здравословната закуска е най-добрият вариант за ежедневен баланс.

Формулa 1 c вкус на бананов крем съдържа 25 витамина и минерала, такива като магнезий, който допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, подпомагащи вашите цели за активен начин на живот и управление на теглото* по време на закуска, обяд или вечеря.

Формула 1 с вкус на бананов крем се прави с идеалната смес от висококачествен протеин, фибри, витамини и минерали, които предлагат едновременно отлично хранене и удобство в един вкусен шейк.

Вече няма нужда да избирате между здравословните храни и удобството – шейк Формулa 1 се приготвя бързо и лесно!

УПОТРЕБА

Наслаждавайте се ежедневно на шейк Формула 1 с вкус на бананов крем – балансирано хранене като питателно хранене. Внимателно разклатете кутията преди употреба, тъй като съдържанието може да се е сбило. Смесете две мерителни лъжици** (26 грама) от праха с 250 мл студено полуобезмаслено мляко (1,5 % мазнини) или вода. Насладете се на този продукт като част от балансирано и разнообразно хранене и здравословен и активен начин на живот. Разгледайте сайта ни за допълнителни рецепти и предложения за сервиране.

* За контрол на телесното тегло: Ежедневното заместване на две основни хранения при нискокалорична диета със заместители на хранения допринася за намаляване на телесното тегло. Закуската задължително е първото, за предпочитане е второто основно хранене, което да се замести с шейк, да е вечерята. За здравословно хранене и поддържане на теглото: Ежедневното заместване на едно хранене при нискокалорична диета със заместител на хранения допринася за поддържането на телесното тегло след намаляването му.

** За мерителни лъжици попитайте вашия треньор по хранене. Може да си ги закупите заедно с шейка оттук: мерителни лъжици.

About LZ3AI

Треньор по здравословно хранене и активен начин на живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *