Хербалайфлайн Макс

Хербалайфлайн Макс

Хербалайфлайн Макс

Хербалайфлайн Макс

Всички знаем, че рибеното масло е полезно, нали?

Но ето няколко неща, които не всеки знае.

Омега-3 се наричат есенциални мастни киселини, защото човешкото тяло се нуждае от тях, но не може да ги произвежда. Ценните Омега-3 мастни киселини (DHA и EPA) се съдържат само в рибеното масло и майчиното мляко – кърмата.

Въпреки че са вид мазнини, от Омега-3 не се пълнее. Даже обратното – много специалисти диетолози препоръчват прием на Омега-3 мастни киселини при спазването на хранителен режим за редуциране на теглото, защото с тяхна помощ се намалява количеството на наситените, вредни мазнини.

Важно е Омега-3 да са от рибено масло, защото в този случай ценните мастни киселини се получават наготово от организма, докато за Омега-3 от растителен произход (например от лененото масло) се изисква дълъг процес на преработка и ефективността в много от случаите е минимална.

Високият холестерол при около 25-30% от българите се дължи на непълноценния начин на хранене и бедната на Омега-3 диета – недостатъчна консумация на риба и морски храни, зеленчуци и плодове, нередовно хранене, употреба на некачествени мазнини и особено маргарин. Консумират се изключително много наситени мастни киселини, а също и трансмазнини, които са фактор за повишаване на лошия холестерол.

Омега-3 помагат при депресия и хронична умора. Нови научни изследвания доказват, че Омега-3 играят важна роля за формирането на „сиво вещество“ в главата, особено в зоните, отговарящи за емоциите.

Доказано е, че хората, консумиращи Омега-3 се радват както на добра памет и концентрация, така и на добър тонус и настроение. Това превръща Омега-3 в подходящо средство в състояния на хронична умора.

Прием на Омега-3 се препоръчва и на жените след раждане, за да се намали риска от пост-родилна депресия.

Омега-3 мазнините се борят много ефективно с възпалителните процеси в организма и заедно с витамините А и С са най-силните антиоксиданти, които можем да получим с храната.

И последно…

Не е важно просто да приемаме допълнителни мастни киселини, за да бъдат от полза за тялото ни. От изключителна важност е да има баланс между Омега-3, Омега-6 и Омега-9. Но докато Омега-6 и Омега-9 получаваме от почти всички храни и винаги имаме в излишък, Омега-3 – почти не, особено в нашата страна, където няма традиция да се яде толкова морска храна.

Точно поради тази причина Хербалайфлайн Макс е толкова ценен – той ни осигурява от най-дефицитните ОМЕГА-3, произведени от дълбоководни морски риби, които имат качеството да не натрупват тежки метали от замърсяванията в световния океан.

Хербалайфлайн Макс

Хербалайфлайн Макс

Въпреки това Хербалайфлайн Макс е допълнително пречистено от всякакви замърсявания чрез специална технология през въглеродна решетка.

Това прави продукта подходящ за дългосрочно ползване, може да се употребява и от бременни жени, деца, няма нужда да се правят почивки между сериите от прием за изчистване, както препоръчват диетолозите за друго „рибено масло“.

Опаковката на капсулите му е такава, че при гълтане, а дори и при случайно сдъвкване няма така налагащия се рибен вкус, който очакваме при опит с продукти от други компании.

От личен опит ще споделя, че Хербалайфлайн Макс е продукта с най-висока ефективност при високо кръвно налягане и триглицериди (5 таблетки на ден), както и при изчистване на висцералните мазнини (минимум 3 таблетки за ден), добра мозъчна функция, сърдечно здраве и добро зрение.

Comments are closed.