CR7 Drive Акай Бери

Какво представлява Herbalife 24?

Herbalife 24

Herbalife 24

Серията Herbalife 24 се състои от първокласни продукти за активен начин на живот и спортно хранене. Те могат да се използват за ежедневно хранене, за подобряване на производителността и възстановяването за активни хора, атлети и спортисти, които се нуждаят от специфични хранителни вещества, за да подхранват активния си начин на живот.

Тъй като никой човек или начин на живот не е същият като на другите, комбинацията от продукти и прием за всеки може да бъде пригодена да отговаря конкретно за него, за неговите нива на активност, обучение и потребности.

Всички продукти Herbalife 24 са създадени с помощта най-новите и доказани научни изследвания, за да се гарантират ефективност. Освен това всеки продукт е строго тестван от трети страни за забранени вещества, тъй като много професионални спортисти по целия свят, като Кристиано Роналдо, LA Galaxy и стотици други спортисти по цял свят, също използват нашите продукти и е важно да са спокойни в състезателната си дейност.

Herbalife24 се прави само с естествени хранителни продукти и няма дори изкуствени аромати, оцветители или подсладители. Всеки продукт от Herbalife24 осигурява специфична полза за подкрепа на различни дейности и може да бъде настроена така, че да отговаря на индивидуалните цели и нужди на хората.

Herbalife 24 CR7 Drive

CR7 Drive

CR7 Drive

Хидратацията е от съществено значение за всички, но най-вече за активните хора, атлети и спортисти.

Herbalife 24 CR7 Drive е създаден в партньорство с Кристиано Роналдо.

CR7 Drive е еволюцията на традиционната спортна напитка и повишава значително производителността и това по думите на наши клиенти се забелязва още с първите тренировки. Осигурява бърза енергия и хидратация.

Какво има в него?

  • 50 калориим;
  • 4-въглехидратна смес за незабавна и устойчива енергия;
  • 320 mg жизненоважни електролити магнезий, калций и калий;
  • Витамини В1 и В12.

Какво е действието му?

  • Подхранва мускулите и поддържа енергийните нива
  • Осигурява глюкоза за зареждане на мозъка за бързо и точно вземане на решения в игрово време
  • Подобрява хидратацията, като замества електролитите, загубени по време на упражнения

Вкусове:

  • Акай Бери

Инструкции за употреба

CR7 Drive се консумира преди или по време на тренировка за повече енергия и извличане на максимума от тренировките.

Ако е в контейнер, смесете една лъжичка (13,5 g) в 250 мл вода; ако е на сашета, смесете едно саше (едно саше = 2 порции) в 0,5 л вода.

Препоръчваме да се доверите на треньора си, който ще се съобрази с вашите конкретни потребности, начина на живот и тренировки и може да направи промени в начина му на употреба.

Comments are closed.