Въпроси за SKIN

Въпроси за SKIN

Въпроси за SKIN

Един от въпросите, които най-често ми задават за нашата козметика е: „Кое първо да използвам – скраб или глинена маска?“

Въпросът е напълно разбираем, защото и двата продукта нямат номера и не се използват всеки ден.

Също толкова логичен е и отговорът на този въпрос: „Използва се първо скрабът. Излишно е да „подхранваме“ мъртви клетки, които малко след това ще ексфолиираме“.

Разбираем е и въпросът, ако искаме да използваме хидратиращ околоочен крем и стягащ околоочен гел едновременно. И двата са с №4. Хидратиращият е нощен и силата му е в подхранването и хидратирането на кожата. Стягащият е дневен и силата му е в нежното опъване на кожата, очевидно и от името. Не е грешно да се използват и двата, макар че може би не е чак толкова ефективно – най-голямо подхранване кожата изисква нощем. Но ако все пак го правим, то използваме първо хидратиращия, изчакваме десетина минути да попие добре и след това – стягащия.

За повече информация най-добре е да посетите някое от организираните от нашия клуб събития, където получавате възможност по забавен начин да научите много от тънкостите в козметиката.

Нашата козметика е прекрасна и за мъже – не ги пренебрегвайте, те също са добре дошли на козметично парти. А това може да ви донесе неочаквани плюсове, които ще установите „на място“.

About LZ3AI

Треньор по здравословно хранене и активен начин на живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *