Галина Михайлова

Аз съм Галя.

Ето моята история.

По професия съм счетоводител. Една отговорна и същевременно много натоварваща професия.
Бях съдружник и управител в счетоводна кантора. И все нямах време.

Напрежение и стрес, работа по 12 часа, големи количества кафе, кола и вредни храни… възобнових старо заболяване – проблем с щитовидната жлеза. Имах го от 10 годишна.

Наложи се да посетя специализиран кабинет и да пия кортикостероиди.

Ефектът не закъсня. За шест месеца рязко качих над 30 кг. И това беше най-малкият проблем. Лекарствата стабилизираха щитовидната ми жлеза, но съсипаха здравето ми. Сутрин ставах с чужда помощ. Имах нужда от време да се раздвижа. Нямах сили за нищо. Постоянно бях уморена.

Тогава бях на 48 г. Не можех да се примеря с мисълта, че вече ще съм в тежест на близките си. Започнах да търся в интернет нещо естествено, което да ми помогне. Да сваля натрупаните килограми и да се чувствам отново добре.

Една вечер попаднах на реклама за курс по хранене. Реших, че с правилно хранене ще постигна търсения резултат.

А аз съм от хората които не могат да гладуват и да спазват някакви крайни диети.
На другия ден се обадих. Бях изненадана – курсът се провежда в съседния вход, в клуба на Еми Милушева. Еми стана наш треньор. Още същата вечер започнахме курса с моя съпруг.

Това се случи в началото на месец юни 2014 г. Спазвахме стриктно указанията на Еми. Срещах подкрепата и на Тони, моя съпруг. Още на втората седмица имах видим резултат. Вече можех да ставам сама. Чувствах се по лека и щастлива.

За шест месеца свалих три размера дрехи, научих се да пия вода, кога и какво да си хапвам през деня, без да изпитвам глад.

През септември същата година станахме членове на компания Хербалайф и близо две години бяхме много доволни клиенти. Обичахме продуктите, ползвахме ги обилно и опитвахме всичко.

Започнахме да посещаваме и други обучения. Научавахме нови неща. Най-много ни хареса общността. Всяка среща с други членове ни зареждаше с позитивизъм и вяра, че и ние можем да помагаме на хората около нас.

През 2016 г. започнахме да работим като треньори, първо започнах само аз, а по-късно и Тони.
Сега имам много енергия, здрава съм, предизвиках се и участвах в Софийските маратони. Е да, само на три километра, но за мен и това е огромно постижение.

Вече виждам резултатите от работата си като треньор. Виждам признателността в очите на клиентите. Нито за миг не съжалявам, че съм напуснала счетоводната кантора, за да бъда част от треньорския екип. Благодаря Еми за това което ни показа и научи, благодаря и на Любо и Боби за всичко, на което ни учат и водят по пътя към успеха!

About LZ3AI

Треньор по здравословно хранене и активен начин на живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *