ГАЛИНА МИХАЙЛОВА

Галина Михайлова

Преди пиех вода само колкото има в кафето. Спортувах доста рядко. Не закусвах или пък си купувах две банички от една попътна баничарница. По обяд се хранех само ако остане време за това. Или пък сутрин си купувах две банички, да имам и за обяд. Вечерята ми беше обилна. Обичам да ям бавно и да си почивам от дневния стрес, докато вечерям. Но не усещах какво количество храна поемах, когато съм се прибрала гладна от работа. Чувствах се постоянно уморена и нямах желание да правя нищо, освен да гледам някакъв филм по телевизията. Но и това не успявах да направя, зощото заспивах почти веднага.

Програмата за управление на тегло на Хербалайф включва, наред с други неща: балансиран хранителен режим, редовни физически упражнения, адекватен дневен прием на течности, хранителни добавки, когато е необходимо и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Сега започвам деня си с чай, шейк и алое. Докато бях в група вечерях също шейк, пиех фибри и билки, а сега си позволявам и друг тип вечеря; но пък вече ползвам пълния набор продукти – храни, добавки и дори козметика, тъй като се убедих в страхотното им действие. Вечерям няколко часа преди лягане, но не защото вечерям по-рано, а защото съм изпълнена с енергия и работоспособна до късно вечерта, често до полунощ. Пия спокойно 3-4 литра вода според ангажиментите си. Храня се 5-6 пъти на ден. Не водя особено активен начин на живот заради многото други ангажименти, но се стремя поне да ходя повече пеша. Не съм ползвала картата лоялен клиент за аптеката от лятото, когато си купихме слънцезащитен крем. Наложи се да обновя гардероба си, тъй като всички дрехи ми станаха големи – бях отслабнала 7,5 кг и 54 см в обиколки и поддържам това състояние от средата на 2014 г.

Доходите и примерите на този сайт не представляват средни доходи. За средни стойности на финансовите резултати разгледайте “Отчета с размера на средното брутно възнаграждение”, изплащано от Хербалайф на Herbalife.com или MyHerbalife.com

В началото не съм мислила да се занимавам с това, просто обичах всички продукти на Хербалайф и ги ползвах изцяло. Но с тях започнах да се чувствам толкова добре, колкото десетки години преди това. Поисках да споделя това с моите близки хора и да ги науча какво да правят, за да се почувстват и те като мен – енергични, здрави, силни и активни. Това беше причината да стана уелнес треньор и консултант по здравословно хранене в Хербалайф.