+359 88 8153150 1632 София жк Овча купел бл.525 вх.8

АНТОН ИВАНОВ

АКТИВЕН СУПЕРВАЙЗОР;

УЕЛНЕС ТРЕНЬОР – СОФИЯ, ШУМЕН, ВАРНА

тел.: +359 88 9920930, email: tony@galanto.com

 

Тони е от треньорите ни, които говорят малко, но знаят много. И въпреки това умее да управлява егото си – не се натрапва със знанията и уменията си. Опитва се да научи на това и клиентите си и го оценява като една от най-трудните задачи.

 

Продължава да учи и да работи върху себе си. Посещава всяка седмица Академия на успеха. Не пропуска нито едно локално или корпоративно обучение, за което се е квалифицирал.

 

В настоящия момент е WORLD TEAM в Хербалайф и CEO (от април 2015) в ГАЛАНТО ООД.

 

Маркетинговото му развитие в Хербалайф:

WORLD TEAM (от ноември 2015 и сега)

ACTIVE SUPERVISOR (от октомври 2015 и сега)

SUPERVISOR (от ноември 2014 и сега)

QUALIFIED PRODUCER (през ноември 2014)

SUCCESS BUILDER (през октомври 2014)

SENIOR CONSULTANT (през септември 2014)

MEMBER/CONSULTANT (през септември 2014)

 

Преди да се отдаде напълно на здравословното хранене е бил CEO в Гарант-Д ООД, ФОТОЖУРНАЛИСТ в Булфото Агенция, РЪКОВОДИТЕЛ НА ПРОЕКТИ в Proventus Energy Bulgaria Ltd., ПРОКУРИСТ в GeoPower 2 Ltd, РЪКОВОДИТЕЛ НА ПРОЕКТИ в GeoPower Ltd, НАЧАЛНИК ОТДЕЛ РАЗВИТИЕ НА C4ISR в ГЩ (полковник-инж.), ЗАМЕСТНИК НАЧАЛНИК И ГЛАВЕН ИНЖЕНЕР на Сектор за развитие и внедряване в БА (подполковник-инж.), НАЧАЛНИК НА ТЕЛЕФОНЕН ЦЕНТЪР на МО (майор-инж.), НАЧАЛНИК НА РАДИОПРИЕМЕН ЦЕНТЪР на МО (капитан-инж.), НАЧАЛНИК НА СТАНЦИЯ ЗА КОСМИЧЕСКА СВРЪЗКА в ГЩ (ст.лейтенант-инж.).

 

Не се е задоволявал само с чисто професионалното си развитие, обществената му дейност включва и Член на УС на Българската ветроенергийна асоциация, Член на УС на Българската федерация на радиолюбителите, Член на G-QRP-Club

 

Не му липсва и образование: Стратегическо управление – ВА – София, Международно право – DILLS – Newport, USA, Управление на международни конфликти – USDIP – Washington DC, USA, Комуникационни и информационни системи и информационна сигурност – ВА – София, Комуникационни и информационни системи и информационна сигурност, C4ISR на НАТО – Латина, Италия. Комуникационни и информационни системи – НВУ – Велико Търново, ПМГ Васил Друмев – Велико Търново (златен медал).

 

Има и доста разностранно хоби: Радиолюбител – LZ3AI, IT, комуникации, информационна сигурност, WEB-дизайн, Фотография.

 

Участвал е и в изключително интересни “нестандартни” проекти и може да ви разкаже неща, за които никъде другаде няма да научите истината. Или поне не бихте научили истината. Ако успеете да го предразположите към това.

 

А ето и неговата история.

 

Please follow and like us:
Instagram
Telegram
LinkedIn
LinkedIn
Share
RSS
Follow by Email